Repay HRM Logistics N.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Repay HRM Logistics N.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Repay HRM Logistics N.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over Repay HRM Logistics N.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Repay HRM Logistics N.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Gilze. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Repay HRM Logistics N.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60774630. Op deze website kan je ook lezen wat Repay HRM Logistics N.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Repay HRM Logistics N.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een onderneming als Repay HRM Logistics N.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.