Renew Payroll Facilitair BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Renew Payroll Facilitair BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Renew Payroll Facilitair BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Renew Payroll Facilitair BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roosendaal. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Renew Payroll Facilitair BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66365503. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Renew Payroll Facilitair BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Renew Payroll Facilitair BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Renew Payroll Facilitair BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Renew Payroll Facilitair BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.