Renew Payroll Events & Horeca BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Renew Payroll Events & Horeca BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Renew Payroll Events & Horeca BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Renew Payroll Events & Horeca BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Roosendaal. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Renew Payroll Events & Horeca BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66365562. Op deze website kan je ook inzien wat Renew Payroll Events & Horeca BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Renew Payroll Events & Horeca BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Renew Payroll Events & Horeca BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Renew Payroll Events & Horeca BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.