Renew Payroll AGRO BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Renew Payroll AGRO BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Renew Payroll AGRO BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Renew Payroll AGRO BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Renew Payroll AGRO BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Renew Payroll AGRO BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Renew Payroll AGRO BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Roosendaal. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Renew Payroll AGRO BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66365511. Op deze website kan je ook inzien wat Renew Payroll AGRO BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen regio.