Renew Facilities is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Renew Facilities kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Renew Facilities neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Renew Facilities wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Renew Facilities een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Renew Facilities

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Renew Facilities. Zo is dit bedrijf gelegen in Roosendaal. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Renew Facilities is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 54879094. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Renew Facilities ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.