Regiowerk Payrolling is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Regiowerk Payrolling kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Regiowerk Payrolling een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Regiowerk Payrolling

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Regiowerk Payrolling. Zo is deze onderneming gelegen in Elburg. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Regiowerk Payrolling is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 61668192. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Regiowerk Payrolling ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Regiowerk Payrolling neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als Regiowerk Payrolling inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.