Redox Uitzendbureau is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Redox Uitzendbureau kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Redox Uitzendbureau een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Redox Uitzendbureau

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Redox Uitzendbureau. Zo is deze organisatie gevestigd in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Redox Uitzendbureau is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58977546. Op deze website kan je ook zien wat Redox Uitzendbureau ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Redox Uitzendbureau neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Redox Uitzendbureau wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.