Rederij S. Smith B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Rederij S. Smith B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Rederij S. Smith B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Rederij S. Smith B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Assen. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Rederij S. Smith B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56031246. Op deze website kan je ook zien wat Rederij S. Smith B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Rederij S. Smith B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Rederij S. Smith B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Rederij S. Smith B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.