Recura Payroll & HRM B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Recura Payroll & HRM B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Recura Payroll & HRM B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Recura Payroll & HRM B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Recura Payroll & HRM B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Delft. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Recura Payroll & HRM B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68625413. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Recura Payroll & HRM B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Recura Payroll & HRM B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Recura Payroll & HRM B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.