Recruit A. Student Personeelsdiensten BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Recruit A. Student Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Recruit A. Student Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Recruit A. Student Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Recruit A. Student Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Recruit A. Student Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 20092214. Op deze pagina kan je ook zien wat Recruit A. Student Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Recruit A. Student Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Recruit A. Student Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.