Recruflex Uitzendbureau is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Recruflex Uitzendbureau kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Recruflex Uitzendbureau een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Recruflex Uitzendbureau

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Recruflex Uitzendbureau . Zo is deze organisatie gevestigd in Hardenberg. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Recruflex Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 60676922. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Recruflex Uitzendbureau ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Recruflex Uitzendbureau neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Recruflex Uitzendbureau wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.