Recreatie Partner B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Recreatie Partner B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Recreatie Partner B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Recreatie Partner B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Goes. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Recreatie Partner B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68740069. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Recreatie Partner B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Recreatie Partner B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Recreatie Partner B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Recreatie Partner B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.