Recolo Hospitality is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Recolo Hospitality kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Recolo Hospitality neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Recolo Hospitality inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Recolo Hospitality een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Recolo Hospitality

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Recolo Hospitality. Zo is deze onderneming gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Recolo Hospitality is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 34221832. Op deze site kan je ook zien wat Recolo Hospitality ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.