REB infra is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. REB infra kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over REB infra

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf REB infra. Zo is deze organisatie gevestigd in Ootmarsum. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, REB infra is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8135908. Op deze website kan je ook inzien wat REB infra ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met REB infra neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partner als REB infra inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als REB infra een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het meest bij jou past.