Realopen IT BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Realopen IT BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Realopen IT BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partij als Realopen IT BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Realopen IT BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Realopen IT BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Realopen IT BV. Zo is deze organisatie gelegen in Delft. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Realopen IT BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 27270826. Op deze website kan je ook inzien wat Realopen IT BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.