Re4e.nl is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Re4e.nl kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Re4e.nl neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Re4e.nl is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Re4e.nl een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Re4e.nl

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Re4e.nl. Zo is deze organisatie gevestigd in Vlijmen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Re4e.nl is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51446472. Op deze website kan je ook lezen wat Re4e.nl ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.