Randstad Transport BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Randstad Transport BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Randstad Transport BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Randstad Transport BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Diemen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Randstad Transport BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 33285134. Op deze pagina kan je ook zien wat Randstad Transport BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Randstad Transport BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Randstad Transport BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Randstad Transport BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.