Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Randstad Payroll Solutions Publiek B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Randstad Payroll Solutions Publiek B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Diemen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 55572367. Op deze site kan je ook zien wat Randstad Payroll Solutions Publiek B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.