Raet BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Raet BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als Raet BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer informatie over Raet BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Raet BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Drachten. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Raet BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 32097068. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Raet BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Raet BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Raet BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.