Raaak Personeel BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Raaak Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Raaak Personeel BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Raaak Personeel BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Waalwijk. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Raaak Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 24467950. Op deze website kan je ook inzien wat Raaak Personeel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Raaak Personeel BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een bedrijf als Raaak Personeel BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Raaak Personeel BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.