Raaak Payrolling B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Raaak Payrolling B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Raaak Payrolling B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra info over Raaak Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Raaak Payrolling B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Alblasserdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Raaak Payrolling B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69312877. Op deze website kan je ook inzien wat Raaak Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Raaak Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Raaak Payrolling B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.