Quintax Belastingadviseurs is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Quintax Belastingadviseurs kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Quintax Belastingadviseurs

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Quintax Belastingadviseurs. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Quintax Belastingadviseurs is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67209157. Op deze pagina kan je ook inzien wat Quintax Belastingadviseurs ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Quintax Belastingadviseurs neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Quintax Belastingadviseurs wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Quintax Belastingadviseurs een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.