Quick Service Uitzendburo BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Quick Service Uitzendburo BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Quick Service Uitzendburo BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als Quick Service Uitzendburo BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Quick Service Uitzendburo BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Quick Service Uitzendburo BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Quick Service Uitzendburo BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Boskoop. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Quick Service Uitzendburo BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 28083429. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Quick Service Uitzendburo BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.