Qualogy Resources BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Qualogy Resources BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Qualogy Resources BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een bedrijf als Qualogy Resources BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Qualogy Resources BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Extra info over Qualogy Resources BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Qualogy Resources BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijswijk. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Qualogy Resources BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 27196888. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Qualogy Resources BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.