Quality Royal BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Quality Royal BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Quality Royal BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Quality Royal BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Quality Royal BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Roermond. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Quality Royal BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59563273. Op deze site kan je ook inzien wat Quality Royal BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Quality Royal BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Quality Royal BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.