Qfund BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Qfund BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Qfund BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Qfund BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Qfund BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Qfund BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60188669. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Qfund BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Qfund BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een bedrijf als Qfund BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.