Q&A IT Services BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Q&A IT Services BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Q&A IT Services BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Q&A IT Services BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Q&A IT Services BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Q&A IT Services BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69509271. Op deze site kan je ook lezen wat Q&A IT Services BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Q&A IT Services BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partner als Q&A IT Services BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.