Q-Control Professionals BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Q-Control Professionals BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Q-Control Professionals BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een bedrijf als Q-Control Professionals BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Q-Control Professionals BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra informatie over Q-Control Professionals BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Q-Control Professionals BV. Zo is deze onderneming gelegen in Brunssum. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Q-Control Professionals BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59149019. Op deze pagina kan je ook inzien wat Q-Control Professionals BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.