PSN Personeelszaken B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PSN Personeelszaken B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als PSN Personeelszaken B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over PSN Personeelszaken B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf PSN Personeelszaken B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Naarden. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. PSN Personeelszaken B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 57297525. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat PSN Personeelszaken B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals PSN Personeelszaken B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als PSN Personeelszaken B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.