PSN Finance BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PSN Finance BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als PSN Finance BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over PSN Finance BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PSN Finance BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Naarden. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, PSN Finance BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 8225276. Op deze webpagina kan je ook lezen wat PSN Finance BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PSN Finance BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als PSN Finance BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.