Proxy Interim BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Proxy Interim BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Proxy Interim BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Proxy Interim BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Proxy Interim BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Proxy Interim BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 27292440. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Proxy Interim BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Proxy Interim BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Proxy Interim BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.