Proud Payroll is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Proud Payroll kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Proud Payroll neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Proud Payroll wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Proud Payroll een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra informatie over Proud Payroll

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Proud Payroll. Zo is deze onderneming gelegen in Hoofddorp. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Proud Payroll is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 54949939. Op deze pagina kan je ook zien wat Proud Payroll ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.