Prokx Payroll Select B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Prokx Payroll Select B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Prokx Payroll Select B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als Prokx Payroll Select B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Prokx Payroll Select B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Prokx Payroll Select B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Prokx Payroll Select B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Deventer. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Prokx Payroll Select B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8129574. Op deze pagina kan je ook lezen wat Prokx Payroll Select B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.