PROFI-SEC Security Services BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PROFI-SEC Security Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als PROFI-SEC Security Services BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over PROFI-SEC Security Services BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf PROFI-SEC Security Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 'S-Hertogenbosch. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, PROFI-SEC Security Services BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69511632. Op deze website kan je ook lezen wat PROFI-SEC Security Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PROFI-SEC Security Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als PROFI-SEC Security Services BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.