Prodam Personeelsdiensten BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Prodam Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Prodam Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Prodam Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gelegen in Uden. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Prodam Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68855222. Op deze website kan je ook zien wat Prodam Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Prodam Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Prodam Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Prodam Personeelsdiensten BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.