PRO Unlimited Global Netherlands B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PRO Unlimited Global Netherlands B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als PRO Unlimited Global Netherlands B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over PRO Unlimited Global Netherlands B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PRO Unlimited Global Netherlands B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, PRO Unlimited Global Netherlands B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62776347. Op deze site kan je ook inzien wat PRO Unlimited Global Netherlands B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals PRO Unlimited Global Netherlands B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als PRO Unlimited Global Netherlands B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.