PRO BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PRO BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over PRO BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf PRO BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, PRO BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 17221694. Op deze website kan je ook zien wat PRO BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals PRO BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als PRO BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als PRO BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.