Prezorg Plus Personeelsdiensten BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Prezorg Plus Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Prezorg Plus Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partij als Prezorg Plus Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Prezorg Plus Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Prezorg Plus Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Prezorg Plus Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Prezorg Plus Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 64628264. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Prezorg Plus Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.