Preferred Professionals BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Preferred Professionals BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Preferred Professionals BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Preferred Professionals BV. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Preferred Professionals BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69575053. Op deze pagina kan je ook zien wat Preferred Professionals BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Preferred Professionals BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Preferred Professionals BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Preferred Professionals BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.