Preces is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Preces kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Preces neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Preces is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Preces een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over Preces

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Preces. Zo is deze organisatie gelegen in Broek op Langedijk. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Preces is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59867663. Op deze site kan je ook lezen wat Preces ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.