PPDC B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PPDC B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als PPDC B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over PPDC B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf PPDC B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Winschoten. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. PPDC B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68289901. Op deze pagina kan je ook inzien wat PPDC B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals PPDC B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als PPDC B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.