Post Payroll B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Post Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over Post Payroll B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Post Payroll B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Alphen (GLD). Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Post Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51159139. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Post Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Post Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als Post Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Post Payroll B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.