POSG Holding BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. POSG Holding BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als POSG Holding BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over POSG Holding BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf POSG Holding BV. Zo is deze organisatie gelegen in Zwolle. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, POSG Holding BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 50206281. Op deze webpagina kan je ook zien wat POSG Holding BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals POSG Holding BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als POSG Holding BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.