POSG is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. POSG kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over POSG

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf POSG. Zo is deze onderneming gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. POSG is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 9108585. Op deze website kan je ook zien wat POSG ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals POSG neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als POSG wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als POSG een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.