Pors Accountants BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Pors Accountants BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Pors Accountants BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Pors Accountants BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Ter Apel. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Pors Accountants BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 2090827. Op deze site kan je ook lezen wat Pors Accountants BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Pors Accountants BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als Pors Accountants BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als Pors Accountants BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.