Pon HR Services BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Pon HR Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Pon HR Services BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Pon HR Services BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Almere. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Pon HR Services BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61955019. Op deze site kan je ook inzien wat Pon HR Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Pon HR Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als Pon HR Services BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Pon HR Services BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.