P&O Plus is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. P&O Plus kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over P&O Plus

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf P&O Plus. Zo is dit bedrijf gevestigd in Heusden. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, P&O Plus is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 17222945. Op deze website kan je ook inzien wat P&O Plus ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals P&O Plus neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als P&O Plus inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als P&O Plus een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.