P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer. Zo is deze organisatie gevestigd in Zoetermeer. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 27339742. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als P.N. Schouten Flexibility Zoetermeer inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.