PLUS Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PLUS Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over PLUS Payroll B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf PLUS Payroll B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Katwijk. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. PLUS Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 57772363. Op deze webpagina kan je ook lezen wat PLUS Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals PLUS Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een onderneming als PLUS Payroll B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als PLUS Payroll B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.