Plugin-Franchise is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Plugin-Franchise kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Plugin-Franchise neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als Plugin-Franchise inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Plugin-Franchise een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Plugin-Franchise

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Plugin-Franchise. Zo is dit bedrijf gelegen in Ruurlo. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Plugin-Franchise is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 9189642. Op deze site kan je ook lezen wat Plugin-Franchise ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.